Yogaweekend in Laren

Yogaweekend in Laren van 1 tot en met 3 november😊

Is Landen in je Lijf iets voor jou?

Dan is een yogaweekend in Laren een pracht cadeau aan jezelf.

Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Veel mensen ervaren een continue druk, moeten dingen van zichzelf en van anderen. Ze worstelen met een vraag, komen ergens niet uit of willen een bepaald patroon doorbreken.

Breek het patroon door en ga met ons mee. Stap uit je comfortzone daag je zelf uit om vanuit de doestand naar de ontspanningsstand te schakelen.

Het weekend in Laren staat in het teken van JOU. Het ont-spannings team zal ervoor zorgen dat de balans tussen lichaam en geest weer optimaal is. Dat je ook weer voelt hoe het is om weer tot rust te komen en de energie weer gaat stromen voor nieuwe inspiratie en oplossingen. Er is ook een mogelijkheid om een dagprogramma te volgen op zaterdag.

Gedurende het weekend zullen we verschillende vormen van yoga doen, heerlijk eten een natuur-walk onder leiding van deskundige Marjo Koppert www.paintontheceiling.nl

Niet te vergeten de Gemberpakking  om te reinigen en diepere ontspanning te ervaren.😊

Een Gemberpakking is een warm kompres, dat samen met een kruik op je nieren of lever komt te liggen. Het kompres wordt gemaakt van verse Gember en in combinatie met klankschaalmuziek.

   

 Voor info mail naar tossa@kabelfoon.nl of naar marjo@versiert.nl