Yoga lessen

Iedere week worden er gecombineerde yogalessen gegeven op de dinsdagmorgen, dinsdagavond en de woensdagavond in Naaldwijk. Kijk hier voor de exacte lestijden en locaties.

 

Op het moment dat je rustig bent, reageer je rustiger op de wereld om je heen. Hoe anders is dat als je op je tenen loopt. Op die momenten kost het je meer energie om anderen te begrijpen en duurt het je om te kalmeren. Door je hoofd leeg te maken en door in gedachten bij je ademhaling te blijven, creeer je rust. Rust om de hectiek van alledag de baas te kunnen zijn. Een win-win situatie waar iedereen bij gebaat is.

 

Gecombineerde groepslessen Hatha / Yin / Flow yoga

yogacursisten in lesruimte

In de lessen van Yo'sYoga combineren wij de yogastylen bij elkaar en eindigen in de stilte van Yin.

 

De lessen worden op een rustige, meditatieve manier gegeven. Iedere les is anders, de houdingen worden meestal los van elkaar beoefend met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Elke houding kan aangepast worden aan jouw niveau. Je wordt je bewuster van jouw eigen lichaam, je adem, zintuigen en gedachten. Hierdoor gaat je je meer thuis voelen, niet alleen in je lichaam maar ook in je hoofd.

 

 Je komt weer thuis bij jezelf.

 

Het ritme van de lessen ligt soms laag en  heeft de andere week meer flow. Er is tijd voor ontspanning tijdens de lessen. De houdingen worden aangepast aan de verschillende noden. Sommige houdingen worden langer aangehouden (Yin) met veel aandacht voor het bewustzijn en ontspanning.

 

Het is leuk om groepen te vormen van alle leeftijden en daar de lessen op aan te passen. Soms wordt er een les uitgestippeld afhankelijk van het seizoen, gevoel of situaties. Naarmate de les vordert merk je dat de les een hele ander kant op gaat mede dankzij de energie van de groep. Dan is duidelijk het Go with the Flow voelbaar.

 

Prive yoga

Ben je geïnteresseerd in yoga maar doe je dat liever privé één op één, met je partner of je gezin? Je kunt bij Yo’sYoga ook een privéles volgen. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Je oefent in een veilige en vertrouwde omgeving. Privé yoga is een goede manier om te beginnen met yoga of je meer te verdiepen in je eigen ontwikkeling. Het helpt je bewuster, gezonder en gelukkiger te leven.

 

klankschalen, yogakussens, kaarsjes, boedha