Yogaweekend 

Waarom een Yoga bewustwordings weekend?

Een gebeurtenis, stressfactoren, slechte eetgewoonten en weinig tijd zorgen ervoor dat we klachten ervaren als migraine, oververmoeidheid, concentratieproblemen, overgewicht, ontstekingsgevoeligheid, obstipatie, allergieën, etc. Een yogaweekend als dit zorgt voor bewustwording. Het is een start voor een 'reset' in je systeem zodat je verder kunt leren hoe je overtollige ballast los laat zodat je je uiteindelijk beter in je vel voelt met meer energie en een helder hoofd.

 

Dit weekend  geeft je een boost van meer energie, je zit beter in je vel en je kunt de voeding- en yoga levensstijl - handvaten en workshops - toepassen in jouw dagelijkse leven. Je creëert een basis van rust, zelfkennis en discipline om jezelf gezond te houden.

 

Gemberpakking

In het programma is ook een gemberpakking opgenomen. Een Gemberpakking is een warm kompres, dat samen met een kruik op je onderrug (nieren) komt te liggen. Het kompres wordt gemaakt van verse Gember.

We starten de les met zachte oefeningen voor de nieren en de onderrug daarna volgt de gemberpakking.

Door de gemberpakking voel je alle vermoeidheid en afvalstoffen uit je lichaam wegtrekken. De pakking geef je je lichaam iets extra’s.

Je kunt je reserves hiermee opbouwen en aanvullen.

Daarna hoef je alleen maar ontspannen te liggen onder een warm dekentje genietend van de klankschalen.
‚Äč

Yoga en ontspanning op het eiland Tiengemeten

Een van de locaties waar de geheel verzorde yogaweekenden worden gehouden is op het eiland Tiengemeten. Zon, water, natuur, rust en yoga. 

 

Natuureiland Tiengemeten van Natuurmonumenten is het allerlaatste echte eiland van Zuid-West Nederland. De natuur versterkt de ervaring er echt helemaal uit te zijn.

 

We varen met de pont naar Tiengemeten met zijn ongerepte wildernis. Hier wonen onder andere de bever en de zeearend. We gaan ze ontmoeten tijdens een van onze mooie wandelingen. Er is een 3,5 km lange Beverwandelroute en een wandeling door het watermoeras langs de Schotse hooglanders, of we gaan zelf op zoek naar de zeearend of een van de andere bijzondere vogels die hier verblijven. Even weer landen midden in de natuur waar alle indrukken van je afglijden.

Sfeerimpressie van het yogaweekend op Tiengemeten.

Biologisch eten dat al je zintuigen betovert, stilte meditaties eventueel buiten, workshops van Painting on the ceiling, kortom tijd voor jezelf, genieten van de rust & ruimte en van elkaar. 

 

Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar tossa@kabelfoon.nl