Yogaweekend 

Waarom een Yoga bewustwordings weekend?

Een gebeurtenis, stressfactoren, slechte eetgewoonten en weinig tijd zorgen ervoor dat we klachten ervaren als migraine, oververmoeidheid, concentratieproblemen, overgewicht, ontstekingsgevoeligheid, obstipatie, allergieën, etc. Een yogaweekend als dit zorgt voor bewustwording. Het is een start voor een 'reset' in je systeem zodat je verder kunt leren hoe je overtollige ballast los laat zodat je je uiteindelijk beter in je vel voelt met meer energie en een helder hoofd.

 

Dit weekend  geeft jou een energie boost ,kracht, ontspanning en balans.  je kunt de  yoga levensstijl - handvaten en workshops - toepassen in jouw dagelijkse leven. Je creëert een basis van rust, zelfkennis en discipline om jezelf gezond te houden. Kortom je gaat zo licht als een veertje naar huis. Ervaar het vrijheid en blijheid gevoel.

 

Reactie

ik heb nog niet eerder zo'n fijn ontspannen yogaweekend gehad waarbij alles klopte en zo fijn in elkaar overliep: de vorm van yoga, het eten, de omgeving, de sfeer, de rust en de gastvrijheid. ik ga het zeker nog een keer herhalen. fijn dat we gewoon onszelf kunnen zijn en de vrijheid hebben om te doen wat we willen.”

Yoga en ontspannings weekenden 2024

Yogaweekend op de Veluwe 18,19,20  oktober 2024

 

Je verblijft dit weekend in een gezellig, hotel en krijgt de kans om jezelf te verwennen.

Er is heerlijk eten, yoga/meditatielessen, buiten activiteiten, klankbad, massage, gemberpakking enz. Het hotel is direct gelegen aan een groot bos .

Het weekend start vrijdag eind van de middag en eindigt zondagmiddag.

 Je bent natuurlijk vrij om te bepalen wat je wilt. Er is ook genoeg tijd om te genieten van de rust en/of mee te doen aan enkele workshops.

 

Het bijzondere van dit weekend is dat je  weer een nieuwe uitdaging aangaat.

Zorg er in dit weekend voor dat je goed bij jezelf blijft of daag jezelf uit.

Heb je geen zin in een les of heb je behoefte aan wat anders DOEN.

Geniet met volle teugen en laat je verassen of verras jezelf.

Er wordt een leuk programma opgesteld maar daar kan ook van afgeweken worden.

Na afloop van het weekend krijgt iedereen weer een leuk aandenken mee naar huis.

Sfeerimpressie van het yogaweekend op Tiengemeten.

Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar tossa@kabelfoon.nl