Bedrijven

 

Verras uw medewerkers met een yogales of een Mind-Walk. Door yoga brengen wij het zenuwstelsel met begeleiding van zachte muziek tot rust en kalmte.

In diverse houdingen op je eigen niveau, aan de slag om bewuster te worden van je lichaam en rust en ruimte te creëren in het hoofd. Yoga op het bedrijf is ontspannen en los, er wordt niets van je verwacht behalve jezelf te zijn. Door de houdingen maak je je lichaam leniger en sterker en met meditatie vindt je rust.

De yoga kan ook op de stoel aangeboden worden.

 

Mind- Walk= buiten met wandelen, yoga, tai-chi, meditatie en verse zuurstof ademen 

De Mind-Walk is weer verbinden met de natuur en buiten. Alle zenuwcellen komen weer tot rust in de buitenlucht. Je voelt de verbinding van het doen naar ontspanning. Ook de bomen geven een rustgevende stof af en de kleur groen ontspant.

Yoga op locatie

Wekelijks of eenmalig het kan allemaal. Ook wordt het gedaan tijdens een sportdag of een gezondheidsweek gecombineerd met gezonde hapjes.

Afhankelijk van uw wensen zijn de lessen gemakkelijk te organiseren. Ik  kan als docent naar het bedrijf of zorginstelling komen.  En ik ben ook gespecialiseerd in bewegen op de stoel.

Voor specifieke opgave van de kosten en invulling van de lessen kunt u contact opnemen met tossa@kabelfoon.nl t.a.v Jolanda Lobert.

 

Workshops  bij bedrijven:

Van Mierlo bouw en ontwikkeling

Yoga en schilderen op diverse scholen.                                    

Yoga Nidra Green Partners in Honselersdijk

Careyn zorgcentrum Woerdblok

Kinderyoga op scholen.

Mind- Walk bij verschillende bedrijven.

Koppert Cress 

Wooncentrum Sonnevanck

Yoga voor de juffen van basischool de Driemaster 

Boerderij Weidelicht

 

Contact:

06 52076655
tossa@kabelfoon.nl

https://www.yosyoga.nl/