Informatie over Yo'sYoga

Yoga is alom bekend en al lang niet meer alleen bij hippies of andere zweverige types. Mensen moeten weer rust en balans vinden in deze  hectische samenleving en dat wil ik graag overbrengen.

Wie is Yo?

Deze nuchtere westlandse heeft deelgenomen aan triatlons, de City Pier City loop en Westland marathons. Tegenwoordig zitten we in de wandelfase. Na een zware operatie raakte  ik in stressvolle situaties waar ik maar moeilijk uitkwam. Daarnaast verloor ik ook nog mijn baan. In mijn zoektocht kwam in contact met yoga en daarin voelde ik mij helemaal thuis. Doordat ik weer lekker in mijn vel kwam te zitten besloot ik een opleiding te gaan volgen. Er zijn heel veel vormen van yoga daarom heb ik mij verder ontwikkeld in verschillende yogastijlen.  De Yoga lessen bij Yo'sYoga zijn ontspannend en rustgevend en heeft als bijwerking een uitgerust effect. Een les verfrist je lichaam en geest. 


Ik ben geboren en getogen in het Westland en woon in Naaldwijk. Toen ik zelf wat jonger was hield yoga mij totaal niet bezig, ook bij mij kleefde er een sfeer aan van zweverigheid. Ik had jarenlang gewoon een baan in het bedrijfsleven als administratief medewerkster en deed veel aan sport, dat was voornamelijk hardlopen, fietsen en een regelmatig bezoek aan de sportschool.
 

De opleidingen die ik heb gevolgd: Hatha yoga, Yin yoga, Kinderyoga, Yoga en Kanker, yoga en de 5 elementen plus verschillende yogadansworkshops.

In 2022 staat er weer een nieuwe opleiding op het programma Yin Yoga met de meridianen. Yin yoga maakt gewrichten los waardoor de waterhuishouding positief beïnvloed wordt. Bindweefsel wordt steeds weer bewerkt en daardoor weer gestimuleerd. Het is een hele fijne yogavorm voor jong en oud.Door deze yogavormen samen te voegen ontstaan er mooie gecombineerde yogalessen die worden begeleid door zachte muziek. 


Samenwerking met Inloophuis Carma en Pieter van Foreest

Yo'sYoga uit Naaldwijk bestaat al meer dan 10 jaar. Inmiddels hebben wij een samenwerkingsverband met de organisaties Inloophuis Carma, en Zorginstelling Pieter van Foreest. In samenwerking met deze organisaties worden er Yogalessen en ontspanningsoefeningen aangeboden voor onder andere ouderen.