Workshops

Er zijn verschillende workshops die ik regelmatig organiseer zoals mindwalk, klankschalenconcerten en yogaweekenden. 

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Het yogaweekend geeft  je een boost waardoor je meer energie krijgt, je zit beter in je vel en kunt de voeding- en yoga levensstijl - handvaten en workshops - toepassen in je dagelijkse leven. Je creëert een basis van rust, zelfkennis en discipline om jezelf gezond te houden. Kijk hier voor meer informatie. Dit weekend is echt een cadeau voor jezelf!

 

Privé of bedrijfs yoga op locatie behoort ook tot de mogelijkheden en wordt speciaal afgestemd op de behoeftes van dat moment. Of wat dacht je van een privé sessie Mind-walk?

Yoga in de buitenlucht

In de zomermaanden geven we weer Buiten Yoga! Yoga in de buitenlucht kan je ervaren als een minivakantie. Lekker wandelen in de natuur gecombineerd met het energieke en ontspannende yoga programma. Het is heerlijk en leuk om te doen. Je hebt daarna frisse energie en je bent lekker ontspannen. Iedereen is welkom van beginner tot gevorderden.

Iedereen kan meedoen. Ook als je geen lid bent van Yo’sYoga kan je gewoon komen. Je betaalt dan € 15=,- per les (gepast). Voor vaste leden vallen de lessen onder je abonnement of lessenkaart.

 

Neem een mat of handdoek mee om op te liggen en voldoende te drinken. Neem iets  warms voor als het fris is en voor de eindontspanning. Bij slecht weer is de les gewoon in het yogacentrum.

Prive yoga

Ben je geïnteresseerd in yoga maar doe je dat liever privé één op één, met je partner of je gezin? Je kunt bij Yo’sYoga ook een privéles volgen. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Je oefent in een veilige en vertrouwde omgeving. Privé yoga is een goede manier om te beginnen met yoga of je meer te verdiepen in je eigen ontwikkeling. Het helpt je bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je altijd contact met mij opnemen.

beschilderde schelp

Je kunt Yo'sYoga ook volgen op Instagram en Facebook